Aphar Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Właśnie złapałem jaskółkę: z kalkami... instrukcją... i... tym co najważniejsze... Niestety, zgodnie z tym co tu wcześniej powiedziano, jakość oszklenia jest mizerna. Trzeba będzie postarać się o nowe. Marine wspominał, że szybka Pavli jest dobrym wyborem, niestety nie wszędzie jest ona dostępna. Czy ktoś z W-wy mógłby mi podpowiedzieć, gdzie mogę ją dostać? Nie chcę zamawiać przez sklepy internetowe, bo za przesyłkę zapłacę dwa razy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 O.o to ma nawet części WOW a na jadarhobby są? to może i w sklepie Jadara (zwykłym) powinny też być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marine Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 To ja znów pomogę. Oszklenie Pavli do do Iła-2 i Jaka 1 kupiłem kiedyś w sklepie DA-TA albo Tora Tora Tora (już nie pamiętam). Jak by to nie wypaliło to zostaje Ci wytłoczenie tej owiewki samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 jeszcze może być w Has-Hobby koło Muzeum Pawiaka..... tam też są oszklenia ale nie wiem czy do jaskółeczki będą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 8 Listopada 2008 Autor Share Napisano 8 Listopada 2008 No właśnie jaskółka jest z Jadara. Pytałem się też o owiewkę, okazało sie, że tam nie prowadzą Pavli :( jeszcze może być w Has-Hobby koło Muzeum Pawiaka..... tam też są oszklenia ale nie wiem czy do jaskółeczki będą.... Najważniejsze, aby prowadzili Pavle. Jak nie będzie jej teraz to będzie za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Aphar Miałem ten model chyba z 10 razy w pierwszych seriach owiewka była super miała wszystko co trzeba ale ten model tłuką nieustannie do 97 roku więc miała prawo się trochę zniekształcić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 8 Listopada 2008 Autor Share Napisano 8 Listopada 2008 W sumie to trzeba się cieszyć, że ten problem dotyczy tylko owiewki ;), bo gdyby taki efekt dotknął wszystkie ramki to byłby klops. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi