GrzeM Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego (edytowane) Wiecie że zwykle nie spamuję naszym blogiem na forum, ale teraz jest wyjątkowa okazja. Bardzo ciekawy tekst, napisany na nasze zamówienie przez znaną brytyjską historyk lotnictwa dr Victorię Taylor. O Hurricanach, podarowanych RAFowi przez matkę, Lady Rachel MacRobert, która straciła wszystkich trzech synów-pilotów. Tradycja pozostała w RAFie do dziś, obecnie "Sir Roderic - MacRobert Fighter" to Eurofighter Typhoon z 6. Dywizjonu RAF. A 'Sir Iain" to jedno z malowań naszego Hurricane Mk IIc Trop. Naprawdę warto przeczytać. https://armahobbynews.pl/blog/2025/02/20/macrobert-fighters-40005/ Edytowane 27 Lutego przez GrzeM 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Cześć! Na pewno przeczytam. Z linkami coś nie poszło... Pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 27 Lutego Autor Share Napisano 27 Lutego W dniu 23.02.2025 o 02:01, pmroczko napisał: Na pewno przeczytam. Z linkami coś nie poszło... Dzięki, mam nadzieję że linki poprawiłem. Nie wiem co było nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi