PrzemekG Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Nazwa: Mercedes 1450 LS Producent: Revell Numer kat.: 7536 Skala: 1:25 Rok produkcji: 1991 Cena: 167 zł +10 zł przesyłka Karton Instrukcja i kalki Części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Heh ... Fajny i ciekawy model . Zakupiony z Allegro I kiedy możemy spodziewać się go na warsztacie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Bardzo fajny model tylko ta cena troche duża ale to wkoncu revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekG Napisano 8 Listopada 2008 Autor Share Napisano 8 Listopada 2008 Tak zakupiony na Allegro. Na razie będzie leżał w pudełku i czekał na moje natchnienie, w końcu jeść nie woła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Ciekawy model. Widziałem go na Allegro i zastanawiałem się, czy nie licytować... Trochę żałuję, ale niech służy Tobie Czekam na dobre wykonanie. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 No ładny model, zrób go w malowaniu z Stevem Parrishem (BP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Ciekawy model i mało spotykany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Myślałem, że nie ma modeli wyścigowych trucków i trzeba przerabiać to co jest. Ale wybór chyba mały w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Ale i tak model beznadziejny... Kierownica zwykła, fotele zwykłe, zawieszenie też... Kierownica w tych autach jest mała, jak rajdowa. Fotele są kubełkowe, a zawieszenie niskie i z wieloma dodatkami jak jakieś rozpórki i stabilizatory. A tak poza tym model bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Model ciekawy i jak koledzy mówią jest pole do popisu z przeróbkami (fotele z jakiegoś burraga wyciągnąć , kierownicę też, klatkę zrobić z wyprasek itp) Czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Po co z "burraga" jak jest wiele takich części od Tamki czy Fujimi? Są znacznie lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekG Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Ale i tak model beznadziejny... Kierownica zwykła, fotele zwykłe, zawieszenie też... Kierownica w tych autach jest mała, jak rajdowa. Fotele są kubełkowe, a zawieszenie niskie i z wieloma dodatkami jak jakieś rozpórki i stabilizatory Praetorian nie pisz takich głupot jak nie widziałeś dokładnej zawartości pudełka. Kierownica jest mała sportowa, fotel jest kubełkowy, model ma klatkę bezpieczeństwa, te siatki na szyby itd. Zawieszenie jest resorowe, nie wiem czy to błąd, bo nigdy nie widziałem wyścigowego trucka z lat 90tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi