Boros Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Cześć w zestawie HB Leopard 2A5/A6NL nie ma granatów dymnych dla naszych A5. Części te są jako nadprogramowe w zestawie HB Leo 2A4.Mam więc pytanie, może komuś zostały po budowie A4 i odda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca W dniu 23.02.2025 o 20:36, Boros napisał: Cześć w zestawie HB Leopard 2A5/A6NL nie ma granatów dymnych dla naszych A5. Części te są jako nadprogramowe w zestawie HB Leo 2A4.Mam więc pytanie, może komuś zostały po budowie A4 i odda ? Takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 2 Marca Autor Share Napisano 2 Marca Tak, dokładnie te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca Napisałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi