starmania Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 (edytowane) Witam Chciłbym przedstawić kilka modeli, które do te pory skleiłem i nad którymi dalej prcuje Prosiłbym o opinię (prosiłbym o kontakt tych, którzy kilka lat temu zakupili ode mnie modele sklejone takie jak: Mercedes SK z HDSem wywrotka, Peterbilt, Volvo, Scania, Man L2000, MAn TG z hydroklapą). http://www.fotosik.pl/moje_obrazki.php Edytowane 9 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Moja opinia jest następująca - modele super. Szkoda tylko, że ich nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 No nie ma się czego czepić... A tak serio to wstaw gdzieś gdzie nie trzeba sie logowac anie rejestrowac zeby ogladać :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 http://www.fotosik.pl/moje_obrazki.phpWybacz, ale sknociłeś ten link. On prowadzi do Twoich zdjęć tylko i wyłącznie wtedy, gdy Ty się zalogujesz. Jeśli na przykład wpiszę swój login i hasło, to będę widział swoje obrazki, a nie Twoje (chyba, że wpiszę Twój login i Twoje hasło).Proponowałbym skorzystać z fotosikowej możliwości wklejenia linków zdjęć prosto na forum (jest tam taka opcja). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Koledzy pomogę http://starmania.fotosik.pl/zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 No kolekcja super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Koledzy pomogę http://starmania.fotosik.pl/zdjecia Teraz to jest już końkret. Extra zdjęcia, świetne modele. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 No.no . Ciekawe modele . Najbardziej podoba mi się IVECO Turbostar , bardzo fajnie wykonany . Pozdrawiam kolegę z Krzeszowic i Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starmania Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 Pomórzcie mi koledzy jak mam wstawić te zdjecia żeby były widoczne bez linku. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Wejdz na imageshack.us i tam kliknij przeglądaj żeby wybrać zdjęcie jak wybierzesz to klikasz host it i ci się ładuje jak ci coś wyskoczy następna strona to bierzesz na sam dół i klikasz coś takiego + Show Advanced Linking pokarze ci sie link i bierzesz go kopiujesz i wstawiasz takie dwa znaki np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Podoba mi się star 266 Tylko się błyszczy za bardzo. No i reszta kolekcji też super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 No teraz to już jest coś.Fajnie wykonane modele bardzo mi się podobaja oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starmania Napisano 28 Listopada 2008 Autor Share Napisano 28 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starmania Napisano 28 Listopada 2008 Autor Share Napisano 28 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Ładna kolekcja, jestem pod wielkim wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi