skala72 Napisano 17 Listopada 2008 Autor Share Napisano 17 Listopada 2008 Dzięki. Na chwilę obecną wstrzymałem prace nad tym cholerstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 Trudne? Akurat seria ośmiokołowców Sdkfz 231/232/263 w porównaniu do innych modeli MarSa jest prosta jak barszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Listopada 2008 Autor Share Napisano 17 Listopada 2008 Nie jest to trudne, ale jest coś takiego, że model może wqr... człowieka jak ... a ten akurat to zrobił, szło jak krew z nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 Zmień poręcze na cieńsze bo strasznie psują model, antenę też zrób cieńszą przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Listopada 2008 Autor Share Napisano 17 Listopada 2008 No właśnie to mnie wqrza. Będę się starał je zmniejszyć, nie mogę za to zlokalizować gniazda anteny, hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 Na chwilę obecną wstrzymałem prace nad tym cholerstwem. To wstrzymałeś prace? Nie daj się pokonać cholernemu kawałkowi plastiku!!! Jak wyjdzie cacy to będzie dopiero satysfakcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Listopada 2008 Autor Share Napisano 17 Listopada 2008 Spokojnie, dam mu radę, niech mi emocje przejdą co do tego Rodena, inaczej skończy jak ten ze zdjęcia z WM w wrześniu '39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 Witam! nie mogę za to zlokalizować gniazda anteny, hm Może to coś da: Jak widać umiejscowienie gniazda na wieży bywało w różnych miejscach. Uważaj też na tylne reflektory - są za duże i nie sposób je zmieścić w przewidziane dla nich miejsce A po za tym wywal te śmieszne Rodenowe hełmy . Są za małe - ci z Rodena miarę zdejmowali chyba z jakiś karłów niedorozwojów a nie rosłych rasowych germańskich aryjczyków:haha: . Lepiej zdekapitować jakiegoś ludka z zestawu Italeri lub Revlla lub użyć gotowca np. ARMO. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi