DBauer Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 (edytowane) W związku z brakiem matu do panzra i kola do jagdpantery biorę się za pakwagena. Foty niedługo. Zapomniałem pokazać co to za model. Tylko nie wiem co znaczy ten znaczek special parts. Ja takiego nie mam :( ale fototrawiona osłona działa i metalowa lufa są. Będę wstawiał fotki jak najczęściej żebyście lepiej mogli mi pomagać i doradzać. Kiedy kupie już ten bezbarwny mat to uruchomię z powrotem warsztat PZ IV który został modelem testowym i będę trenował na nim zanim wezmę się za to naczym kompletnie się nie znam w pakwagenie (czyli wszystko po malowaniu). Model będzie malowany aero i farbami hobby color. Edytowane 10 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 No to ruszam. Niewiele ale jakoś musiałem zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Ładny zestawik, chętnie się przyglądnę Twojej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 No, no ciekawie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 farbami hobby color. dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Kiedy kupie już ten bezbarwny mat Kup lepiej satynowy. Mat niestety troszkę spłaszcza model i wszystkie efekty, które na nim się zastosuje. Poza tym, jak pooglądasz zdjęcia, to metalowe pancerze nigdy nie są matowe w stu procentach, ale raczej stal delikatnie połyskuje. Ale to tylko moja opinia. Zrób tak jak Tobie się będzie podobać. Co do modelu, to świetny zestaw wybrałeś, tak jak powiedział Kuba. Zawsze bardzo podobał mi się ten pojazd i będę śledził uważnie! pozdrawiam i powodzenia! Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi