Szakal85 Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Witam. Czy mogli byście polecić mi jakiś podkład w sprayu. Nie mam aerografu i szczerze mówiąc nie bardzo mnie na razie stać na zakup tego sprzętu. Malowanie opieram o farby w sprayu. Czy jest jakiś dobry podkład w sprayu bądź jakiej farby używać do tego celu?? Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=6&przedm=1145724&kateg=334694 Może to się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekBydg Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Jest też Surfacer 1200 w sprayu zarówno szary jak i biały do nabycia np. w Jadarze. Jako podkład bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 (edytowane) A mam pytanie czy do aeografu też uzywać w spreju podkład?? czy coś innego? Edytowane 10 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Spray starczy na model wielkości.............. (wpisz odpowiednią wartość w miejsce wykropkowane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Sklejam modele w skali 1:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi