Thalgonis Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Hejka, miałem do wyboru: wehikuł Pana Samochodzika lub robić oryginał. Ponieważ jednak silnik Ferrari 410 SuperAmerica był nie do zdobycia, więc padło na to drugie Kiedyś „zachwyciłem się” zdjęciem takiego szłima z frontu wschodniego - i to był wzór tej pracy (no, oczywiście NIE jeden do jednego ) Stare Kino <- niestety, za propagowanie nazizmu na YT w postaci plastikowych zabawek, już nie mogę nic dodawać na tym medium (info: „zbyt dużo ostrzeżeń”) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Te twoje błoto to jakieś takie sypkie się wydaje. I to brudzenie też jakby od linijki. Za ostre przejścia. Poza tym całkiem ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Pań Samochodzik i zagadki Fromborka. Błoto jakie jest każdy widział, nie jednemu psu na imię Burek. Brawo za pomysł i wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi