rObO87 Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 (edytowane) Model firmy Italeri: Na razie prezentuje go w wersji "gołej' tzn. bez działa i gratów na ładowni. Chciałem się po prostu dowiedzieć, co w nim poprawić, zmienić itp przed ostatecznym zamknięciem tego zestawu. Model poprawiłem blaszkami Eduard,dodałem łańcuch na wciągarce i oponę z prawej strony (w zestawie tylko jedna była). A tu z braćmi, który fajniejszy? W planach 4 wersja jak by co Edytowane 11 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 A gdzie haubica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 No Robo należy Ci się pochwała. Masz ciekawe pomysły. Popraw troche forki bo za ciemne są. Co do modelu to walnij mu jeszcze washa bo jakis mdły troche. Ogólnie ta trójca prezentuje się ładnie A gdzie haubica? a czytałeś pierwszy post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 A czy ten brud na bokach nie wygląda dla Was tak jak by własnie pojazd wyjechał z wody i przesychał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Daj zdjęcia przy lepszym świetle bo ja tego nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Poprawiłem fotki, lepiej widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Poprawiłem fotki, lepiej widać? Lepiej, lecz najlepiej byłoby jakbyś jutro zrobił fotki tak żeby światło np. z okna padało na model. A czy ten brud na bokach nie wygląda dla Was tak jak by własnie pojazd wyjechał z wody i przesychał? Ciężko to określić ale raczej wygląda jak juz zaschnięty brud. Kolorystycznie jest podobny do kamuflażu dlatego ciężko mi to stwierdzić. PS. Ja się tak bardzo nie znam więc lepiej jakby się jakiś ekspert wypowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi