Piotr Dmitruk Posted March 24, 2025 Posted March 24, 2025 Sprzedam kompletnie nowe, jeszcze nie rozpakowane, wszystkomające urządzenie wielofunkcyjne. Piła tarczowa, wiertarka, szlifierka w jednym, wraz wałkiem giętkim z trzyszczękowym futerkiem, zasilaczem, kompletem narzędzi i końcówek roboczych. Siedem stopni regulacji prędkości. Nieco większy od Dremela, ale nadrabia stabilnością i wielofunkcyjnością. Wypróbowany, nabywca nie będzie żałował. Pozbywam się, bo to kupiony przez nieporozumienie drugi egzemplarz. Fotografia przedstawia mój własny, identyczny. Jedyną wadą jest wtyczka do prądu w standardzie USA. Można kupić przejściówkę, albo przerobić na polską wtyczkę. Cena 250 złotych, przesyłka na mój koszt.
socjo1 Posted March 25, 2025 Posted March 25, 2025 Czołem Piotrze , chętnie kupię tę piłę. Czy mógłbym prosić o rezerwację do poniedziałku? Pozdrawiam, Michał.
Piotr Dmitruk Posted March 25, 2025 Author Posted March 25, 2025 Sorry Michale, dostałem już oferty na PW i czekam na przelew.
Recommended Posts