Piotr Dmitruk Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Sprzedam kompletnie nowe, jeszcze nie rozpakowane, wszystkomające urządzenie wielofunkcyjne. Piła tarczowa, wiertarka, szlifierka w jednym, wraz wałkiem giętkim z trzyszczękowym futerkiem, zasilaczem, kompletem narzędzi i końcówek roboczych. Siedem stopni regulacji prędkości. Nieco większy od Dremela, ale nadrabia stabilnością i wielofunkcyjnością. Wypróbowany, nabywca nie będzie żałował. Pozbywam się, bo to kupiony przez nieporozumienie drugi egzemplarz. Fotografia przedstawia mój własny, identyczny. Jedyną wadą jest wtyczka do prądu w standardzie USA. Można kupić przejściówkę, albo przerobić na polską wtyczkę. Cena 250 złotych, przesyłka na mój koszt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Czołem Piotrze , chętnie kupię tę piłę. Czy mógłbym prosić o rezerwację do poniedziałku? Pozdrawiam, Michał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 25 Marca Autor Share Napisano 25 Marca Sorry Michale, dostałem już oferty na PW i czekam na przelew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi