Soris Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca (edytowane) Ależ ja nie napisałem, że jestem człowiekiem kulturalnym, ja Cię tylko kulturalnie zaczepię, na tyle chyba jeszcze mnie będzie stać jak zęby zacisnę, a jak to się dalej potoczy... Z cech kulturalnego człowieka wymienionych w powyższej piosence, to pozostała mi żona, dzieci i rower. O moich niskich standardach moralnych niech świadczy fakt zapaskudzenia Koledze wątku, za co kulturalnie przepraszam i proszę o wybaczenie Edytowane 30 Marca przez Soris 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Ja też nie twierdzę, że jesteś. Inaczej nie wklejałbym poradnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca To jest zawoalowany brak kultury z Twojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Jakim cudem, u diabła, zawoalowany?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi