cloner16 Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Jest to model kupiony do celów treningowych , a raczej był, tak żeby nie było mi go żal jeśli spaprze. Tak żeby sobie pokleić w wolnym czasie. Malowany był Pactrami . Pewnie ktoś by pomyślał "szkoda modelu". ( Ja tak myślę) Nie potrafię określić czy przyzwoicie wygląda więc proszę o to was. No pisać ,pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Trochę za bardzo wytarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 13 Listopada 2008 Autor Share Napisano 13 Listopada 2008 No dalej , chcę żebyście na prztykali tu 1000 postów. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Nie orientuje się który to Twój model . Powiedzmy że już coś sklejałeś . Ogółem co do modelu to nie jest źle , zbyt bardzo zabawiłeś się w suchopędzlowanie , przez co tak jak napisał kolega wyżej troche jest zbyt wytarty , i na zdjęciu przedostatnim ( bynajmniej u mnie ) strasznie się swieci w porównaniu do innych zdjęć , być moze to lampa błyskowa , czy go lakierowałeś ? Jak na eksperymentalny to daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 13 Listopada 2008 Autor Share Napisano 13 Listopada 2008 Nie lampa błyskowa walnęła.Jednak nie chce mi sie już jego kasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Wygląda tak... komiksowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Mi się tam podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 13 Listopada 2008 Autor Share Napisano 13 Listopada 2008 Dalej piszcie przyjaciele.... z komentarze serdecznie dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[EC]Duke Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Mnie się podoba, ma swój urok, jednak rzuciła mi się w oczy na ostatnim zdjęciu źle sklejona gąska. Ale poza tym ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Fajny ale lepszy by był z krzyżami belkowymi na wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 W kwestii gąsienic to ten model po prostu tak ma. Ale koła napędowe to są źle sklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Model ogónie fajniutki. Ale.. Wytarty to naprawdę jest jak po "tsunami". I te koła dają wrażenie krzywko sklejonych. Ale ogólnie pozytyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 trochę za mocno wytarty i ta podstawka trochę brzydkawa model ogólnie ok, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 ładny szkrab. Widać że nawet z tego hellerowego potworka można coś zrobić....Fajnie ci wyszedł, o nieco zbyt mocnym wyeksponowaniu wypukłości koledzy pisali. Ja zauważyłem, że gaski trochę nie leżą. Zdaję sobie sprawę, że z tych hellerowych tasiemek ciężko cokolwiek zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Listopada 2008 Autor Share Napisano 14 Listopada 2008 Tak, to małe pokractwo było ciężkie do opanowania. Nic nie pasowało , ale jak za tę cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 ale jak za tę cenę... Można wiedzieć za jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Listopada 2008 Autor Share Napisano 15 Listopada 2008 10 zł za maleństwo , hellerowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Wczoraj miałem możliwość oglądać model Shermana w skali 1/72 sklejony przez człowieka który całe swoje modelarskie życie sklejał modele kartonowe okrętów. I powiem szczerze wyglądał o niebo lepiej niż twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Listopada 2008 Autor Share Napisano 15 Listopada 2008 Wczoraj miałem możliwość oglądać model Shermana w skali 1/72 sklejony przez człowieka który całe swoje modelarskie życie sklejał modele kartonowe okrętów. I powiem szczerze wyglądał o niebo lepiej niż twój. Wiesz ,że to mój pierwszy model w 1:72. Duże znaczenie ma też producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Jak dla mnie modelik ok, jedyne o co moge sie przyczepić, to troche za dużo obtarć, ale to zależy co kto lubi i mam takie pytanie, modelik malowany pędzlem, czy aerografem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 Cały Pędzelkiem , fakt z obtarciami to przesadziłem ale wzorowałem się na modelach do bitewniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi