PIR6 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 MERCEDES BENZ 290 G -- KOBRA fotki robione telefonem więc szału nie ma ale pracuje nad lepszymi --- --- --- -- Tych mercedesów kupiono tylko 80 sztuk w latach 90 tych większość ma identyczny kamuflaż poza kilkoma w spec oddziałach żandarmerii wojskowej które przemalowano na czarny mat tylko z zewnątrz -- pracuje nad fotkami środka i tymi czarnymi gelendami z żw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Widziałem go na żywo, fajniutki na pierwszy rzut oka przypomina wolfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Ukradkiem z boku stały dwa Mercedesy, nie wiem dokładnie jakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Mercedesy, to pojazdy dowódcy 9 BKP z Braniewa. Jeden tzw. salonka z klimą i innymi bajerami, drugi uboższy polowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Porównując do poprzedniego mojego postu, WP też uważa ze "bez gwiazdy nie ma jazdy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi