u-boot Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 No i znowu muszę się do was zwrócić z kolejną prośbą o pomoc. Tematem są F-82G Twin mustang i Mig-9F. Przeszukałem cały internet i nigdzie nie znalazłem fotek wnętrza i luków podwozia do obydwu maszyn. Jeżeli byście byli tak mili i mi pomogli w poszukiwaniach. Dodam tylko że najbardziej zależy mi na migu-9 z racji że go pokażę w relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Tu masz parę fotek MiG-9: http://walkarounds.airforce.ru/avia/rus/mig/mig-9/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Z F82 jest problem - w sieci raptem kilka fotek na krzyż. Szukam od jakiegoś czasu i nici. A jaki model chcesz sklajać ? 1/72 Hobbycraft może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 17 Listopada 2008 Autor Share Napisano 17 Listopada 2008 1/33 "super model" i to w dodatku kartonówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 18 Listopada 2008 Autor Share Napisano 18 Listopada 2008 No cóż mi bardziej chodziło o kokpit w Migu-9 niz fotki zewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi