mysiek13 Posted May 12 Share Posted May 12 Cześć Rozwijając temat modeli drukowanych 3D w 1/72 przedstawiam kilka fotek naszego prototypowego ciągnika artyleryjskiego. Ogólnie model jest zaprojektowany i wydrukowany chyba w najlepszej jakości jaka widziałem, bardzo wyrównana powierzchnia, dopiero makro pokazuje warstwy druku, bardzo cienkie kanały "wlewowe" , ogromna jak na druk ilość elementów, detal fantastyczny... Natomiast co do detalu to zastanawiam się jak to wszystko odciąć, bo np wycieraczki , szekle czy rury stelaża sa niezwykle cienkie ale obawiam się że mimo delikatnej obróbki skończą jako połamane na "x do ntej "elementów... Sami oceńcie. A pudło jest jak na 72 i druk zaskakująco duże, ale i elementów jest dużo... Jak dostałem paczkę myślałem że to 48 lub nawet 35 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLO Posted May 12 Share Posted May 12 Super a będzie do nabycia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigmodel Posted May 12 Share Posted May 12 Godzinę temu, OLO napisał: Super a będzie do nabycia Martola https://www.martola.com.pl/oferta/pl630/p627 Albo bezpośrednio u producenta. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts