raptorf22 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Witam dzięki uprzejmości starszego modelarza, zamieszczam inbox nowego modelu Raptora, nowość z marca 2008 . Prezentuje się ładnie, zupełnie inny niż zestaw Italerii. W zestawie otrzymujemy 4 ramki z jasno szarego tworzywa + oszklenie oraz arkusz kalkomani. Części odlane poprawnie, bez nadlewek, widać kilka śladow po wypychaczach. Kalkomanie zawierają napisy ekspolatacyjne, są ładnie wydrukowane bez przesunięć. Już niedługo relacja z budowy. Co do wypasek to zapraszam do zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Oooooooo! Góra samolotu w całości!!!!!!!!! To na pewno plus modelu. Już widzę lepszą wnękę uzbrojenia i silniki. W ogóle model z prawdziwego zdarzenia sądząc po Twoich fotkach i instrukcji na mojehobby.pl! Wszystko zupełnie inne niż Italerka! Za jakiś czas sie na niego skuszę ale to odległe plany bo mi się składzik uzbierał niezły! Mógłbyś powiedzieć jak jest ze spasowaniem połówek kadłuba i dać tez fotkę złożonych na sucho w ujęciu z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Zapowiada się zacnie Pochwalę się, że będąc w Stanach 2 lata temu miałem możliwość bycia w bazie USAF Tyndall Air Force Base w Panama City na Florydzie Znajomy załatwił nam "wycieczkę" objazdową po bazie a na koniec pojechaliśmy za pas startowy przyglądać się startowi 4 F-15 i parze Raptor'ów... Miodzio ... Szkoda tylko, że zakazali robić fotki ;( Owocnej pracy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 24 Listopada 2008 Autor Share Napisano 24 Listopada 2008 Co do pytania Ostaha, to obie połówki kadłuba pasuja do siebie idealnie, nie ma szpar itp. Prezentuje się świetnie, już zaczełem dłubać kokpit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslav Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Moje pytanie może cię zdziwi ale jakiego koloru jest oszklenie? Mam ten model i owiewka jest żółtawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi