Jolomanolo Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Dzień dobry wszystkim Mam pytanie czy grupa jeszcze działa, czy pomału wymiera? Być może w najbliższym czasie pojawią się nowe modele w 144 ( nie mojej produkcji) i to raczej takie których nikt dotychczas nie robił. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to mogę wrzucić obrazki, kiedy tylko się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Ty się nie pytaj tylko wrzucaj. Jak się pojawi model to zajrzą tu liczni modelarze niekoniecznie Ci, którzy kleją w 144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Wrzucaj, wrzucaj... W tej skali każda nowość to wydarzenie. Polecam też forum Kampfgruppe 144, tam skupiają się modelarze z całego świata skoncentrowani na tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Wrzucaj. Ja w tej skali nie umiem robić modeli ale chętnie zobaczę jak inni robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jolomanolo Napisano 3 Czerwca Autor Share Napisano 3 Czerwca Model zamówiłem, powinienem dostać do końca tygodnia, jaki będzie pokażę, może uda się coś więcej zrobić, o ile będą chętni. Wszystko napiszę jak paczka przybędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jolomanolo Napisano 29 Czerwca Autor Share Napisano 29 Czerwca Zgodnie z obietnicą, dostałem model i pokazuję jak wygląda, niestety nie mam jeszcze oszklenia, będzie po niedzieli. Pokażę kiedy dostanę. Więcej zdjęć po odcięciu od drabinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca Gdzie takie cudo można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jolomanolo Napisano Poniedziałek o 22:03 Autor Share Napisano Poniedziałek o 22:03 12 godzin temu, Wymysl napisał: Gdzie takie cudo można dostać? Udało mi się namówić p. Tomasza Walczaka do przeskalowania i wydrukowania modelu z większej skali, jeśli znajdzie się paru chętnych to może być takich modeli więcej. Kolejny prawdopodobnie będzie PZL Wicher. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano Czwartek o 13:13 Share Napisano Czwartek o 13:13 Jaki koszt takiej przyjemności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jolomanolo Napisano Czwartek o 16:55 Autor Share Napisano Czwartek o 16:55 3 godziny temu, Wymysl napisał: Jaki koszt takiej przyjemności? Jeszcze nie wiem, może to dziwnie wygląda, ale kupowałem inne modele a ten został dołożony w ostatniej chwili i czekam na wycenę, pewnie razem z oszkleniem dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi