Mateusz BIS Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 Dla zainteresowanych - wojna w Wietnamie. Firma BRAVO*6. Trzy figurki z kalkomaniami. Bardzo ciekawy zestaw. Dobrze odwzorowane szczegóły umundurowania. Trochę ubogie wyposażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 A ile taka przyjemność (za jedną sztukę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz BIS Napisano 24 Listopada 2008 Autor Share Napisano 24 Listopada 2008 Ok. 40,00zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 to legend, hobby fan czy verlinden wychodzi korzystniej mimo to z tego okresu figurek dużego wyboru nie ma. Gdzie można je dostać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Właśnie ten sierżant czyli Defoe szczególnie podobny myślałem że tylko mi się tak wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz BIS Napisano 25 Listopada 2008 Autor Share Napisano 25 Listopada 2008 Brawo! Figurki rozszyfrowane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 To teraz można by jakąś dioramkę że scenę z filmu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 ponawiam pytanie gdzie w Polska można to dostać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz BIS Napisano 27 Listopada 2008 Autor Share Napisano 27 Listopada 2008 ponawiam pytanie gdzie w Polska można to dostać ?? Nie wiem, czy w Polsce można kupić te figurki. Moja kolekcja figurek żołnierzy amerykańskich z okresu wojny wietnamskiej w 99% składa się z figurek kupionych w zagranicznych sklepach internetowych. Choć minęła moda na figurki z okresu Nam, to wbrew pozorom, sklepy interetowe (oczywiście zagraniczne) posiadają całkiem niezłą ofertę dotyczącą wymienionych figurek. Co wychodzi korzystniej? To jak zawsze sprawa względna. Zwlekałem z odpowiedzią, bo mam parę zestawów figurek jeszcze nie zrobionych z wymienionych przez ŁukaszaW firm (+ jeszcze Eduard i Warrior), które chciałem pokazać in box. Tak naprawdę, żeby odpowiedzieć co "wychodzi korzystniej", trzeba każdy zestaw przeanalizować indywidualnie, według własnych kryteriów. Mam nadzieję, że jak starczy mi czasu to postaram się trochę na ten temat napisać. A przy okazji pozdrawiam wszystkich interesujących się okresem wojny wietnamskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi