Arturo Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca (edytowane) Chętnie odkupię nietypowo. Zgubiłem element K18 z modelu Tamiya F-14A Tomcat (Late model carrier launch set). Skala 1/48 Może ktoś robił wersję malowania C lub D i użył U11 i mu zostało? Chętnie odkupię K18. Jeżeli pasuje z innych modeli to też jak najbardziej:D Edytowane 16 Czerwca przez Arturo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturo Napisano 30 Czerwca Autor Share Napisano 30 Czerwca A może ktoś chociaż poratowałby kilkoma zdjęciami elementu z wymiarami? Dorobiłbym sobie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 2 Lipca Share Napisano 2 Lipca Cześć, sklejałem wersję F-14D i myślałem, że taki zestaw mi został, ale różni się on nieznacznie od tego co potrzebujesz. Boczne panele są inne Na fotce to co w czerwonej ramce mogę wysłać, jeśli nie znajdziesz oryginału. Pewnie lepsze zamiast dorabiania lub do przeróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 2 Lipca Share Napisano 2 Lipca H31 też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 2 Lipca Share Napisano 2 Lipca Mam ten zestaw, niestety na razie nie wiem którą wersję malowania zrobię. Mogę natomiast poratować zdjęciami i wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturo Napisano Czwartek o 20:58 Autor Share Napisano Czwartek o 20:58 Dzięki użytkownikowi karlos można zamknąć temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi