Mipan Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2008 Messer a jak wygląda sprawa czyszczenia dyszy.też jest tak delikatna jak w aero z górnymi zbiornikami czy łatwiej się go czyści?.Pozdrawiam i dzięki za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Z czyszczeniem nie ma większych kłopotów... głupie jest to, że dysza jest prawie zintegrowana z drugim elementem- mieszaczem powietrza... odkręcasz to jako jeden element. A no i iglice wyciąga się do tyłu ( głupie rozwiązanie). Zaleta to szybkość pracy z kilkoma kolorami - zmieniasz zbiornik i tyle Ogółem polecam. A co do modelu to pasy fajnie wyszły Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2008 Bardzo Ci dziękuję chyba się zdecyduję na ten aero.No co do pasów to ja też z nich jestem zadowolony a narobiłem się sporo.Męczące to było bo to bardzo małe elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Odpisałem Ci na PW, ale dodam, że szczeże warto... zresztą luknij na mój wątek w cywilach o Scani Streamline r143, nakładałem nim niebieski kolor.... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2008 ok te artystyczne malowanie też Ci super wyszło jestem pełen podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2009 Jakoś tak praca idzie wolno ale udało mi się pomalować przednie lampy i na sucho poskładać z diodami led. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Bardzo fajnie wyszły ci te światła. Ja wkrótce ruszam z ostatecznym projektem konkursowym....coś klasy evo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Koksik a Ty jakiś czas temu chyba pokazywałeś zdjęcia takiego starszego Mercedesa.Zrobiłeś go już czy czeka na swoją kolej?Pytam bo ja swojego czasu robiłem Mercedesy.Teraz szukam S600SEL a nie mogę utrafić.Jest tylko S600 Coupe.A tak na marginesie co z Twoim Mustangiem,dobrze się zapowiadał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Lampki świetne narazie masz po jednej diodzie na lampe, tak zostanie czy wstawisz jeszcze jakąś Z tyłu też przewidujesz diody Światełka będą na baterie czy zasilacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 No ładnie ci lampy wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Ładnie pomalowana lampa, możesz ją pokazać od frontu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Fliper - tak mam mercedesa 500 Lorinser Tamki ale jak na razie mam inne projekty. Mustang dobrze się zapowiadał ale straciłem zapał do niego. Muszę zbudować coś bez większych przeróbek. Dlatego ostateczny projekt konkursowy to Subaru Impreza 2006 (cywilna) w wersji tune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Daję po jednej diodzie na bokach bo oryginalne światła wyglądają podobnie jak moje z jedną diodą(zdjęcie w linku)resztę zostawiam.Miało być podświetlenie tyłu ale zrezygnowałem.Starczyło mi światłowodu tylko na wnętrze a diody są za duże na tył. zasilanie będzie jednak na zasilacz a nie jak miało być na baterie. To zdjęcie z przodu.Jest bez diody,ponieważ właśnie zabrałem się za lutowanie http://www.autka.net/mitsubishi_lancer_evo_ix_cdt-419a,picture515.html Edytowane 2 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Super Dzięki za odpowiedź. Szkoda ze z tyłu nie bedzie świecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Lutowanie skończone,więc wkleiłem światłowody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Światła są Dzięki twojej fotce , podobne malowanie zaadaptowałem w reflektorach Scanii R Czekam na kolejne foty ,już z diodami Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Znalazłem jeszcze jeden kawałek światłowodu,więc światła z tyłu też będą się świeciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 Dzisiaj podłączyłem oświetlenie na próbę i wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 kapitalnie to wygląda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Świeci się fantastycznie! Jedynym minusem jest malowanie wnętrza świateł akurat pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 No zgadza się malowałem pędzelkiem ale tym nie przejmuję się,ponieważ na to przychodzą jeszcze takie małe klosze a na całośc tylnej lampy duży klosz więc nie będzie kompletnie nic widać.Będzie się świetnie prezentowało.Przynajmniej taką mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Extra to wygląda Naprawdę świetna sprawa Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 No fajny pomysł z tymi diodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Świeci smerfastycznie Pokaz jeszcze jak świecą przednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi