Pafica Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Czas na Polaka-Wygląda nieźle, ładne zdetalowany, niewiele więc będę poprawiał. Żadnych blach też nie daję, modelik pownien sam się bez nich wybronić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 dwie wieże? fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Jako maniak polskiego wojska z 39 będę Tobie kibicował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 Przed chwileczką zrobiłem jedną wieżę i od razu wrzucam wam do podglądu. Czeka mnie jeszcze dorabianie nitów Druga się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2008 Dobra, kadłub zgrubsza sklejony. Przepraszam za zdjęcia, baterie padały i nie bawiłem się w manualne ustawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Brzydszy z bliźniaczego duety 7TP. Jakoś mnie te dwie wieże odstręczają, może dlatego, że to całkowity anachronizm ?! szybko Ci idzie. Masz kice wież itp ? Bo ja mam:) w razie czego priv. Profesor inż. E. Habich bardzo by się ucieszył widząc tyle polskiego sprzętu po upływie 70 lat. Gratuluję ambitnego wyboru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 hehe,nity ziomus,zaluzje,siatki,jest co robic,teraz wy sie meczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Paweł, postawmy na jakość malowania, ok? Czy ten szparens, na łączeniu-przód, taki ma być? A w manualne ustawienia sie baw, zdjęcia(te 1) jakby nie Twoje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 http://odkrywca.pl/galeria,prezentacja-w-caw-18-xi-rekonstruowanego-7tp-,553.html Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy ! Rzecz jasna są też bardziej szczegółowe zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi