Pafica Napisano 1 Grudnia 2008 Napisano 1 Grudnia 2008 Czas na Polaka-Wygląda nieźle, ładne zdetalowany, niewiele więc będę poprawiał. Żadnych blach też nie daję, modelik pownien sam się bez nich wybronić. Cytuj
Kacperek315 Napisano 1 Grudnia 2008 Napisano 1 Grudnia 2008 Jako maniak polskiego wojska z 39 będę Tobie kibicował. Cytuj
Pafica Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Napisano 1 Grudnia 2008 Przed chwileczką zrobiłem jedną wieżę i od razu wrzucam wam do podglądu. Czeka mnie jeszcze dorabianie nitów Druga się robi. Cytuj
Pafica Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Napisano 2 Grudnia 2008 Dobra, kadłub zgrubsza sklejony. Przepraszam za zdjęcia, baterie padały i nie bawiłem się w manualne ustawienia Cytuj
Jendrass1 Napisano 2 Grudnia 2008 Napisano 2 Grudnia 2008 Brzydszy z bliźniaczego duety 7TP. Jakoś mnie te dwie wieże odstręczają, może dlatego, że to całkowity anachronizm ?! szybko Ci idzie. Masz kice wież itp ? Bo ja mam:) w razie czego priv. Profesor inż. E. Habich bardzo by się ucieszył widząc tyle polskiego sprzętu po upływie 70 lat. Gratuluję ambitnego wyboru! Cytuj
dweler Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 hehe,nity ziomus,zaluzje,siatki,jest co robic,teraz wy sie meczcie Cytuj
Gościu Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Paweł, postawmy na jakość malowania, ok? Czy ten szparens, na łączeniu-przód, taki ma być? A w manualne ustawienia sie baw, zdjęcia(te 1) jakby nie Twoje;) Cytuj
Jendrass1 Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 http://odkrywca.pl/galeria,prezentacja-w-caw-18-xi-rekonstruowanego-7tp-,553.html Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy ! Rzecz jasna są też bardziej szczegółowe zdjęcia ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi