Tomek Mroczkowski Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 A te przysłowia są okolicznościowe, nie do ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herakles Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Ok , ale odebrałem je , jakby były do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Ok , ale odebrałem je , jakby były do mnie. No co ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 No i co wy na to???? Mówcie puki mam ochotę coś zmieniać , tylko bez tekstów zmyj to i zacznij od nowa... A jeszcze zastanawiam się czy dawać jeszcze kalki bo naprawdę logo Academy na nich zajmuje więcej miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 tak to się odmienia? A nigdy się nie zastanawiałem czy to się odmienia... Może poprostu mroko94 albo Tomek to będzie łatwiej A jeszcze zastanawiam się czy dawać jeszcze kalki bo naprawdę logo Academy na nich zajmuje więcej miejsca Uznam że nie słyszałem tego pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Taki żart już leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Hej mroko , na przyszłość pamiętaj, że kalki dajemy przed weatheringiem, i kładziemy na błyszczącą powierzchnię Widzę duże postępy w Twoim warsztacie, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herakles Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 No po tym białym brudzie to lepiej.Moim zdaniem najlepszy Twój model do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 na przyszłość pamiętaj, że kalki dajemy przed weatheringiem, i kładziemy na błyszczącą powierzchnię Nie no wiem że przed brudzeniem itp. ale o kalkach wogóle zapomniałem, no i teraz zosatł ślad po sidoluxie, ale jakoś zamaskuję. PS Ciesze się że choć trochę się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Moim zdaniem najlepszy Twój model do tej pory. Widzę duże postępy w Twoim warsztacie. Zgadzam się z zupełnością. Fajny mocny wash, no i ten pyłek na całym pojeździe. Gratuluje...nie wiem jakiego przymiotnika użyć...ładnego modelu wszyscy męczą temat żółcilli i stopień zaawansowania mojego modelarstwa...Trochę mnie już to irytuje... Przecież żółcille wykonałeś jakiś czas temu. Po prostu chyba nikt mnie jeszcze tak nie rozbawił swoim ulepkiem jak ty. Po za tym tetka jest całkiem ładna. Aha, i nie podważam Twojego ,,stopnia zaawansowania'' (fajne wyrażenie). Koniec dyskusji. Pozdrawiam P.S Szukałem coś w tym Bradleyu złego ze strony wykonania i znalazłem! Ten gluto-coś na tyle wieży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Ten piękny pokrowiec musiałem coś dac na tył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 To jak do galerii? Czy coś poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 To jak do galerii? Czy coś poprawić?Według mnie jest dobrze, troche mi się tylna płyta nie podoba, ale tak pozatym jest ok, i nie przejmuj sie komentarzami, że zabardzo pobrudzony itd. to twój model, twoja koncepcja i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2009 A ja mam usprawiedliwienie na brud, jak widać model to wczesna wersja M2, produkawana gdzieś w okolicach 1980-81 przez 10 lat do wojny w Iraku robić coś musiał A potem robił 1 potem przez 5 lat walczył, no a co pucować go nie będą i w takim stanie jest dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 to wczesna wersja M2, produkawana gdzieś w okolicach 1980-81 przez 10 lat do wojny w Iraku A potem robił 1 potem przez 5 lat walczył zanim pojechał na DS został pomalowany czyli i umyty, potem (skoro walczył 5 lat) musiał dożyć 12 lat po wojnie więc raczej by nie pojechałdo Iraku na OIF więc Twoje tłumaczenie jest mierne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2009 Wersja specjalistyczna, no ale nic mi się podoba i chyba to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi