Mateusz BIS Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Jak ożywić model LVTP5? Z zewnątrz niezbyt ciekawa bryła, ale może wnętrze będzie ciekawsze i jak otworzy się górne włazy i drzwi będzie ciekawszy. Zestaw żywiczny do waloryzacji modelu firmy Hobby Fan. Wygląda na dość komletne wyposażenie wnętrza. Wg instrukcji w zestawie: podłoga, konstrukcja wsporcza wnętrza, wyposażenie prawej i lewej ściany oraz płyty górnej, siedzenia dla desantu, miejsce kierowcy i dowódcy. Czytelna instrukcja nadzieja na uniknięcie problemów przy montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Ooo, a ile taki bajer kosztuję, widziałem produkty Hobby Fana, i ceny zwalały mnie z nóg (chciałem kupić zestaw z działkiem Vulcan do m113, i cena mnie zabiła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz BIS Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2008 Odpowiem tak, prawie jeszcze raz tyle co model. Dla mnie efekt końcowy liczy się najbardziej. Uważam, iż nie ma najmniejszego sensu kupować kolekcji modeli do szafy. Lepiej od czasu do czasu pozwolić sobie na odrobinę "szaleństwa". Temat "rzeka", dużo mówić, dużo pisać na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Dla mnie efekt końcowy liczy się najbardziej. Uważam, iż nie ma najmniejszego sensu kupować kolekcji modeli do szafy. Lepiej od czasu do czasu pozwolić sobie na odrobinę "szaleństwa Wychodzę z dokładnie tego samego założenia , ale jak zobaczyłem że Vulcan kosztowałby mnie ponad 228 zł, no to lekka przesada, za tyle to ja kupiłem w całości żywiczną Merkavę z Legend(kiedy dolar słabo stał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz BIS Napisano 5 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2008 Barthass to co napisałeś to prawda. Każdy zakup modelarski do wypadkowa wielu czynników m.in. ceny i możliwości finansowych. Znam taki przypadek, że znajomy kupił żywicznego M51 ARV z Perfect Scale Models za ponad 700,00zł i przez rok nie kupił innego modelu. Model piękny i nietuzinkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi