Góra Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Jak w temacie poszukuje zdjęć owego mana. Mam w planie taki model ale chciałbym zrobić w nim trochę dodatków takich jak silnik, skrętna przednia oś, podnoszona kabina i otwierane drzwi. Myślę również o instalacji elektrycznej i ruchomym siodle. Znalazłem kilka fotek lecz nigdzie nie mogę znaleźć z podniesioną kabiną ani szczegółowej instalacji. Będę wdzięczny za każde zdjęcie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Hejas! Udało mi się znaleźć ciekawą fotkę D20. Zależy czy będziesz robił trochę nowszego, czy starszego TGA, bo z tego co mi się wydaje, to D20 były montowane dopiero od 200x roku, a ciągnik produkują trochę dłużej. Co do ramy, to tutaj masz bardzo ciekawe fotki Mana do nadgabarytów. Jest też parę ujęć ramy. Powinno pomóc w jakimś stopniu. KLIK EDIT: Pogrzebałem trochę po własnych zbiorach i wygrzebałem parę zdjęć, które mogą Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góra Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2008 Foty na pewno się przydadzą. dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góra Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Ma ktoś może jeszcze zdjęcie mana z podniesioną kabiną? Szukałem już chyba wszędzie i nigdzie nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Przemku D20 montowano od 2004r a TGA od 2001r. A i tak było opcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góra Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Naprawdę nikt nie ma takiej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Góra http://usera.imagecave.com/TNUK/D26engineEGREuro4.jpg http://www.fleetwatch.co.za/magazines/May2006/22-MOUNTAIN%20MAN.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góra Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi