bulik58 Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia Nowa stara firma , znana uprzednio z tematow morskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia Zapowiada się ciekawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia (edytowane) Kontaktowałem się z nimi w sprawie tych modeli. Oto odpwiedź „I assume you’re inquiring about retail availability? Our products are expected to be ready between mid-August and early September. While I don’t yet have the exact shipping schedule from our wholesalers, I anticipate the goods should reach retailers in time for the Christmas season *Yuebin Liu * President of Warspite(Shenzhen)model Co.,Ltd " Servala już mam, za moment dojedzie do mnie kolejny Mercedes KSK. Z ciekawości zerknę, jak się pojawi na rynku Edytowane 24 Sierpnia przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia jeszcze trochę zdjęć Wolf SSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi