makinen Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia Fajny wózek zrobiony przez Mad Modellbau. Sam model trochę uproszczony, ale ciekawa baza to dalszych wersji i przeróbek. Zobaczymy, co dalej. Pojazd był testowany przez GROM, ale dianlnie wybrali chyba Vectora . Specyfikacja Mammotha ponizej https://defenture.com/mammoth/?cn-reloaded=1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia Ciekawy konstrukcyjnie pojazd Wykonanie i odbiór modelu bardzo pozytywny.Błotko według mnie w sam raz ani za dużo ani za mało.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia Wyszedł świetnie !!!Nawet ładniej jak hamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia Piekny wóz. Kolor i detal świetny. Wykonanie mistrzowskie i powala na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Sierpnia Share Napisano 16 Sierpnia Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Sierpnia Autor Share Napisano 16 Sierpnia 7 godzin temu, SnajperTBG napisał: Wyszedł świetnie !!!Nawet ładniej jak hamery Ja w życiu żadnego Hummera nie zbudowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi