makinen Napisano Czwartek o 11:39 Share Napisano Czwartek o 11:39 Fajny wózek zrobiony przez Mad Modellbau. Sam model trochę uproszczony, ale ciekawa baza to dalszych wersji i przeróbek. Zobaczymy, co dalej. Pojazd był testowany przez GROM, ale dianlnie wybrali chyba Vectora . Specyfikacja Mammotha ponizej https://defenture.com/mammoth/?cn-reloaded=1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano Czwartek o 12:40 Share Napisano Czwartek o 12:40 Ciekawy konstrukcyjnie pojazd Wykonanie i odbiór modelu bardzo pozytywny.Błotko według mnie w sam raz ani za dużo ani za mało.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano Sobota o 07:45 Share Napisano Sobota o 07:45 Wyszedł świetnie !!!Nawet ładniej jak hamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Sobota o 10:06 Share Napisano Sobota o 10:06 Piekny wóz. Kolor i detal świetny. Wykonanie mistrzowskie i powala na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Sobota o 12:08 Share Napisano Sobota o 12:08 Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano Sobota o 14:56 Autor Share Napisano Sobota o 14:56 7 godzin temu, SnajperTBG napisał: Wyszedł świetnie !!!Nawet ładniej jak hamery Ja w życiu żadnego Hummera nie zbudowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi