Tromboni Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia (edytowane) Witam zaczynam nowy model który ma być mała odskocznią od silvii a będzie to Toyota Celica Gt Four szóstej generacji która ma być praktycznie prosto z pudła no dodam jedynie inne felunki, flock, kable w silniku, karbon i pewnie jakieś detale. Edytowane 21 Sierpnia przez Tromboni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano Niedziela o 14:04 Share Napisano Niedziela o 14:04 (edytowane) Mi się osobiście flock nie podoba, ale może dlatego, że zobaczyłem jego efekt na zdjęciu poniżej. Niby spoko, ale skala robi ogromną negatywna robotę. Wygląda, jakby posiał brązową trawę, która rośnie jak chce. Edytowane Niedziela o 14:05 przez krn78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano Poniedziałek o 10:20 Autor Share Napisano Poniedziałek o 10:20 20 godzin temu, krn78 napisał: Mi się osobiście flock nie podoba, ale może dlatego, że zobaczyłem jego efekt na zdjęciu poniżej. Niby spoko, ale skala robi ogromną negatywna robotę. Wygląda, jakby posiał brązową trawę, która rośnie jak chce. Z tym się zgadzam w 101% ale obecnie na rynku cięzko o coś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi