badi Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 ŁADNIE WYKONANY ALE ROZNI SIE PRAWIE NIEZAUWAZALNIE OD ORGINALU. Edit: jezeli bedziesz pisal zdania wielkimi literami, to Twoje wiadomosci beda kasowane. Dlaczego ? Patrz tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta Poza tyma ok z mojej strony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 25 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2008 hehe "prawie" jak wiadomo robi różnicę a więc czym konkretnie (poza oznaczeniami na spodzie skrzydeł)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 Witam! W końcu dotarła do mnie paczka od jadarów z kokardami RAF-u. Od razu zamieniłem kalki na Dakocie Dziękuję koledze slavko za wychwycenie tego błędu Żeby nie być gołosłownym zamieszczam kilka dodatkowych zdjęć spodu: Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavko Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Właśnie o te kokardy mi chodziło Dzięki. Przy malowaniach Alianckich zawsze chętnie służę pomocą. Pozdrawiam Slavko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kami13f Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Świetna robota , piękne wykonanie , a za polski akcent , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Świetny model, ale jedyne co mi się nie podoba to linie na łączeniu stateczników poziomych z kadłubem są ciut z szerokie, mimo to 10/10:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hornet95 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Dakotka wyszła bardzo ładnie.Też ją mam lecz niestety ni w wersji polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Dakotka wyszła bardzo ładnie.Też ją mam lecz niestety ni w wersji polskiej To może pokarzesz swoja dakote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 22 Lipca 2009 Autor Share Napisano 22 Lipca 2009 Hej! Wybaczcie odgrzewanie kotletów ale zrobiłem Dakocie ładniejsze fotki Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi