GrzegorzM Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia Bardzo dobrze budowało się ten model, tak naprawdę w niczym nie ustępuje on najnowszemu zestawowi Eduarda, jedynie nie ma dodatków fototrawionych, więc trzeba trochę samemu popracować, np. malując tablicę przyrządów. Model pomalowałem farbami Gunze C/Mr. Colour: C8/C104/C113. Kalkomanie Art Scale - Captured Birds. Polecam, dawno nie miałem takiego luzu przy nakładaniu kalkomanii. "Jerry" (litery kodowe QP-G)należał do 334 dywizjonu myśliwskiego USAAF. 6 czerwca 1944 popadł w niemiecką niewolę, gdzie otrzymał oznaczenia T9+HK i służył do testów i zapoznania pilotów Luftwaffe z Mustangiem w jednostce specjalnej zwanej Zirkus Rosarius. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia (edytowane) To czysty C8? Czy pokryty półmatem? Edytowane 31 Sierpnia przez DobreMzimu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia Krzyżacki Konik, rzadki temat. Fajnie wygląda. Drobiazgów się nie czepiam poza jednym: gdzie osłony na wydechach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzM Napisano 31 Sierpnia Autor Share Napisano 31 Sierpnia O żesz...nie te wydechy użyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzM Napisano 31 Sierpnia Autor Share Napisano 31 Sierpnia Pokryty satyną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi