GrzegorzM Napisano Niedziela o 17:59 Share Napisano Niedziela o 17:59 Bardzo dobrze budowało się ten model, tak naprawdę w niczym nie ustępuje on najnowszemu zestawowi Eduarda, jedynie nie ma dodatków fototrawionych, więc trzeba trochę samemu popracować, np. malując tablicę przyrządów. Model pomalowałem farbami Gunze C/Mr. Colour: C8/C104/C113. Kalkomanie Art Scale - Captured Birds. Polecam, dawno nie miałem takiego luzu przy nakładaniu kalkomanii. "Jerry" (litery kodowe QP-G)należał do 334 dywizjonu myśliwskiego USAAF. 6 czerwca 1944 popadł w niemiecką niewolę, gdzie otrzymał oznaczenia T9+HK i służył do testów i zapoznania pilotów Luftwaffe z Mustangiem w jednostce specjalnej zwanej Zirkus Rosarius. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano Niedziela o 18:03 Share Napisano Niedziela o 18:03 (edytowane) To czysty C8? Czy pokryty półmatem? Edytowane Niedziela o 18:05 przez DobreMzimu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 18:24 Share Napisano Niedziela o 18:24 Krzyżacki Konik, rzadki temat. Fajnie wygląda. Drobiazgów się nie czepiam poza jednym: gdzie osłony na wydechach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzM Napisano Niedziela o 19:18 Autor Share Napisano Niedziela o 19:18 O żesz...nie te wydechy użyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzM Napisano Niedziela o 19:18 Autor Share Napisano Niedziela o 19:18 Pokryty satyną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi