electromara Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września (edytowane) Witajcie, Dość szybko się uporałem z tematem i przedstawiam Wam efekt prac, które można było częściowo obserwować w warsztacie. Tam znajdziecie więcej detali co i jak... Podsumowując - model Revella jest kiepski, dlatego nie jest perfekcyjny i jestem z niego powiedzmy - dostatecznie zadowolony. Prawie wszystkie figurki (i barierki) są od emp3d. Bardzo dobry stosunek jakość/cena. Podnośnik B4 Maintenance z bardzo twardej i kruchej żywicy, nie polecam. Podstawka własnej roboty. Na szczęście jako całość moim zdaniem wygląda to wszystko bardzo fajnie, a najlepsze jest jak przechodzę obok gablotki to ładnie mieni się HUD Zapraszam Edytowane 3 Września przez electromara 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września Jak myślisz ? Co wg ciebie jest ważniejsze, skala czy nazwa modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września Bardzo fajny Tajfun Osobiście lubię takie kolorowe maszyny. Mam na półce takiego w malowaniu RAF "Union Jack" i wiem jak trzeba było się postarać aby go w miarę poskładać Ja dołożyłem tylko żywiczne wnęki i blaszkę do kokpitu. Moje gratulacje ! Pozdrawiam Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września (edytowane) Super pomysł na podstawkę, model świetnie wygląda w tym malowaniu. Edytowane 8 Września przez duju69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi