Takiris Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Proszę popatrzyć na to coś i powiedzieć czy jest strasznie? Jutro przykleje kalki i dam lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 szczerze mówiąc jest okropny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Pokaż więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 szczerze mówiąc jest okropny :/ Hmm, ja tez mam ten model, on sam w sobie w wydaniu Italeri jest okropny. Sory, a co to za malowanie ?? Zrozumiałbym jak by kolory były odwrotnie, ale takie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Takiris Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2008 Tak ten model Italeri jest okropny, szczególnie gąsienice z pojedynczych ogniwek. O moim wykonaniu oczywiście już nie wspomnę. Takie malowanie jest podane na pudełku, więc nie wiem dlaczego jest złe Chciałbym zaznaczyć, że jestem początkujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Takie malowanie jest podane na pudełku, więc nie wiem dlaczego jest złe Embarassed jedno z przykazań modelarza: nie wierz instrukcji malowania od producenta w większej części są to po prostu zmyślone kamuflaże.... a co do samego modelu to jakiś taki chropowaty, gąski krzywo.. i malowanie od strony wykonania mi nie odpowiada zbytnio :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 zwłaszcza italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 zwłaszcza italeri ogólnie rzecz biorąc, Italeri jest do ... jak do tej pory, modele w skali 1/72 to jedna wielka tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 zwłaszcza italeri ogólnie rzecz biorąc, Italeri jest do ... jak do tej pory, modele w skali 1/72 to jedna wielka tragedia. A widziałeś autoblindę albo saharinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 zwłaszcza italeri ogólnie rzecz biorąc, Italeri jest do ... jak do tej pory, modele w skali 1/72 to jedna wielka tragedia. A widziałeś autoblindę albo saharinę? Nie, a co to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 A to to, że daje się słyszeć baaardzo pochlebne o niej opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 A to to, że daje się słyszeć baaardzo pochlebne o niej opinie. To ja mam w takim razie pecha do Italerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Model jest okropny. Rzeczy, które należało by poprawić żeby to jakoś wyglądało, jest tak dużo, że nie warto pisać. Malowanie tragiczne. Stare przepaki esci trudno nawet nazwać modelami. Trzeba sie nadłubać żeby efekt końcowy był znośny, ale da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi