Wujciobryan Napisano Wtorek o 20:59 Share Napisano Wtorek o 20:59 (edytowane) Edytowane 17 godzin temu przez Wujciobryan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano Wtorek o 21:02 Autor Share Napisano Wtorek o 21:02 Ciąg dalszy zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano Wtorek o 21:04 Autor Share Napisano Wtorek o 21:04 I póki co ostatnie fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano Wtorek o 21:12 Autor Share Napisano Wtorek o 21:12 (edytowane) Zapraszam do galerii i choć tego modelu nie miałem w planach wrzucać to za namową kolegi który robił równocześnie ze mną swoją dwu i półtonówke postanowiłem mój model wrzucić tutaj.Zapraszam do oglądania i przepraszam że nie zmieściłem się w jednym poście.Mimo pewnych błędów w technice budowy tego modelu jak i figuranta model mi się podoba i jestem z niego zadowolony. Edytowane 17 godzin temu przez Wujciobryan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Podoba mi się brudzenie. Na pewno następnym razem trzeba popracować nad kalkomaniami. Za mocno się świecą, widać folię. A co do modelu, to "dwu-i-pół-tonówka", a nie ćwierćtonówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 17 godzin temu Autor Share Napisano 17 godzin temu 53 minuty temu, Merten napisał: Podoba mi się brudzenie. Na pewno następnym razem trzeba popracować nad kalkomaniami. Za mocno się świecą, widać folię. A co do modelu, to "dwu-i-pół-tonówka", a nie ćwierćtonówka. Dzięki.Wiem o kalkach bo z własnej nadgorliwości postanowiłem je przykleić bez płynu do kalek bo mi się skończył i nie mogłem się doczekać aż dotrze do mnie,ale już mam go i w następnym modelu bardziej do nich się przyłoże.Notabene pierwszy raz mi się zdarzyło że tak się świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi