HubertK Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Witam Co to jest to okrągłe za kabiną I czy to jest bardzo ważne:P (miałem taką przeźroczystą część, ale oczywiście zgubiłem ją.. znowu, ale tym razem na dobre :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigzbig1970 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Co to jest to okrągłe za kabinąI czy to jest bardzo ważne Pokrywa anteny radionamiernika. Na większości zdjęć jakie widziałem wcale tego elementu nie widać, więc prawdopodobnie był zamalowywany w trakcie służby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Tak jak napisał przedmówca. Pokrywę z plexiglasu zamalowywano notorycznie albo szlifowano na matowo (żeby nie odbijała promieni słonecznych, które raziły oczy strzelca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2008 Uff Kamień z serca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi