Paws Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 Italeri 1:72 zrobione przez mojego 8-letniego synka Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 No prosze jaki nam to modelarz rośnie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 Żebym ja tak umiał w jego wieku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 Ładnie wyszedł jemu , należałoby się za to ale z racji jego wieku postawię Mu colę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 4 Września 2006 Autor Share Napisano 4 Września 2006 Bardzo dziękuję w imieniu Piotrusia. Masz rację colę muszę mu postawić za tego konika. Zdjęcia są na dużym zbliżeniu i w kiepskim tylnym świetle w rzeczywistości wygląda to jeszcze lepiej . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Ja się również dołączę do gratulacji, ładnie wyszła ta jazda, wcale nie tak łatwo pomalować takie małe figurki. Ale za to jaka frajda Paws musisz odstąpić Piotrkowi trochę więcej farbek, żeby następne postacie były bardziej barwne. Bo będą następne, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 5 Września 2006 Autor Share Napisano 5 Września 2006 Paws musisz odstąpić Piotrkowi trochę więcej farbek, żeby następne postacie były bardziej barwne. Bo będą następne, prawda? One są kolorowe nawet jaskrawe-zdjęcia cos paskudnie blade wyszły, złe światło i duże zbliżenie.. Farbki daję do dyspozycji wszelkie-ale kolory maja być historyczne. A co do następnych to pewnie będą (kilka ja mu pomalowałem na wzór) ale nie wiem kiedy bo mu się szkoła, angielski i treningi zaczęły.. I jeszcze mnie prosił to mu P-47m revella zakupiłem i razem sklejać będziemy modelarstwo to kurcze zaraźliwe jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi