Tromboni Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września Witam, poszukuje kogoś kto byłby w stanie wydrukować mi felgi cosmis racing xt206r z oponami toyo proxes r888r oczywiście projekt mam zrobiony wystarczy tylko wydrukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września Odezwij się do @Przemek Przybulewski - mogę z czystym sumieniem polecić 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września 19 minut temu, jachud3 napisał: Odezwij się do @Przemek Przybulewski - mogę z czystym sumieniem polecić W rzeczy samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 14 Września Autor Share Napisano 14 Września 46 minut temu, jachud3 napisał: Odezwij się do @Przemek Przybulewski - mogę z czystym sumieniem polecić Napewno następnym razem się odezwe bo już znalazłem kogoś kto mi to wydrukuje i nie chce teraz robić mu zamieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi