Arkos22 Posted September 16 Share Posted September 16 Tym razem na warsztat leci ASU-85 w skali 1/72 wydruk 3D.聽 Dokona艂em zakupu przez eBay.pl. Prosto z Chin po 4 tygodniach czekania znalaz艂 si臋 u mnie na stole Oczywi艣cie b臋dzie zrobiony w polskich barwach LWP.聽 聽 Lekkie szlify, doda艂em piorytety drogowe. Jedynym minusem jest lufa. Kt贸ra niestety jest krzywa. Og贸lnie model jest wykonany w bardzo dobrej jako艣ci. Detal bardzo wyra藕ny. Obawia艂em si臋 偶e dostan臋 jakiego艣 gniota a tu prosz臋, niespodzianka. A偶 dziwne 偶e jeszcze w Polsce nikt nie zrobi艂 druku tego modelu. Sam pojazd i jego bry艂a jest bardzo ciekawa a jeszcze smaczku dodaje 偶e w klimatach i barwach LWP. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted September 19 Share Posted September 19 (edited) B臋dzie wzi臋cie tematu, jest tu paru lubi膮cych, sam walczy艂em kiedy艣 ASU z ARMO... Ten wygl膮da... podobnie. Daj jakie艣 zdj臋cie z bardzo bliska: faktura powierzchni przednich, ko艂a i g膮sienice. Pokrywa silnika (siatka) do zdarcia, tzn. ja bym to przerobi艂. W sumie nam贸wi艂e艣 mnie na ten model. Je艣li to nie problem to ile takie co艣 kosztuje? Mo偶e by膰 w Yuanach. Edited September 19 by Gerd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkos22 Posted September 20 Author Share Posted September 20 20 godzin temu, Gerd napisa艂: B臋dzie wzi臋cie tematu, jest tu paru lubi膮cych, sam walczy艂em kiedy艣 ASU z ARMO... Ten wygl膮da... podobnie. Daj jakie艣 zdj臋cie z bardzo bliska: faktura powierzchni przednich, ko艂a i g膮sienice. Pokrywa silnika (siatka) do zdarcia, tzn. ja bym to przerobi艂. W sumie nam贸wi艂e艣 mnie na ten model. Je艣li to nie problem to ile takie co艣 kosztuje? Mo偶e by膰 w Yuanach. Powiem Ci 偶e warto zakupi膰. Na nasze mnie wysz艂o oko艂o 120z艂 i model sk艂ada si臋 z kilku element贸w. Uk艂ad jezdny bardzo dobrze odlany, jedyny minus to ta lufa kt贸ra przysz艂a krzywa. Co do faktury to drobne szlify trzeba zrobi膰. Mam drugi model to jutro聽 postaram si臋 wrzuci膰 zdj臋cia do por贸wnania. Zakupi艂em na polskim eBayu聽 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkos22 Posted September 21 Author Share Posted September 21 W dniu 19.09.2025 o 21:08, Gerd napisa艂: B臋dzie wzi臋cie tematu, jest tu paru lubi膮cych, sam walczy艂em kiedy艣 ASU z ARMO... Ten wygl膮da... podobnie. Daj jakie艣 zdj臋cie z bardzo bliska: faktura powierzchni przednich, ko艂a i g膮sienice. Pokrywa silnika (siatka) do zdarcia, tzn. ja bym to przerobi艂. W sumie nam贸wi艂e艣 mnie na ten model. Je艣li to nie problem to ile takie co艣 kosztuje? Mo偶e by膰 w Yuanach. 聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted September 21 Share Posted September 21 Dzi臋ki,. Luf臋 do gor膮cej wody i powinno si臋 da膰 skorygowa膰 tego banana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts