Thalgonis Napisano 19 Września Share Napisano 19 Września Pojazd koncepcyjny z 1942 r. Pod koniec II wojny światowej koncepcja ta została przekształcona w samobieżną platformę artyleryjską. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września Takie nie dyskretne pytanie , czy ty jesz lub śpisz w modelarni ? I co kęs chleba lub kiedy tylko otworzysz oczy to sklejasz jakiś element ? Tempo masz bardzo dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 20 Września Autor Share Napisano 20 Września Po raz n-ty pdpowiadam: NIE MAM tv w domu - dzięki temu mam takie tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września Muszę zrobić to samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września Jedyny problem jaki mam to co zrobić albo co zrobi ze mną druga polowa za 3 miesiące święta a szprotki z puszki ... malo atrakcyjne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września Nie je, nie pije, a chodzi i skleja.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Nie je, nie pije, a chodzi i skleja.... Może to wina Extra Thin a jak on chodzić Robert tego też nie wiesz , mało to ludzi chodzi po sklepach na czworaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września 12 godzin temu, bulik58 napisał: Jedyny problem jaki mam to co zrobić albo co zrobi ze mną druga polowa za 3 miesiące święta a szprotki z puszki ... malo atrakcyjne są Zawsze można samemu przygotować. Marynowanie i pieczenie karpia czy też przygotowanie barszczu to żadna filozofia. Da się nawet kupić wmiarę dobre uszka więc robienie ich samemu tez odpadnie Teraz pomyśl jakie skutki przyniesie w domu nowe zagrożenie terytorium w kuchni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Września Autor Share Napisano 21 Września A ja mam propozycję: zmarynujcie sobie jakiś plastik i ewentualnie okraszcie szpachlówką (ta od mr.hobby wygląda jak majonez) PS. to nie jest wątek kulinarny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi