Thalgonis Napisano 19 Września 2025 Napisano 19 Września 2025 Pojazd koncepcyjny z 1942 r. Pod koniec II wojny światowej koncepcja ta została przekształcona w samobieżną platformę artyleryjską. 10 Cytuj
bulik58 Napisano 20 Września 2025 Napisano 20 Września 2025 Takie nie dyskretne pytanie , czy ty jesz lub śpisz w modelarni ? I co kęs chleba lub kiedy tylko otworzysz oczy to sklejasz jakiś element ? Tempo masz bardzo dobre 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 20 Września 2025 Autor Napisano 20 Września 2025 Po raz n-ty pdpowiadam: NIE MAM tv w domu - dzięki temu mam takie tempo Cytuj
bulik58 Napisano 20 Września 2025 Napisano 20 Września 2025 Jedyny problem jaki mam to co zrobić albo co zrobi ze mną druga polowa za 3 miesiące święta a szprotki z puszki ... malo atrakcyjne są Cytuj
robertmodelarz Napisano 20 Września 2025 Napisano 20 Września 2025 Nie je, nie pije, a chodzi i skleja.... 1 Cytuj
bulik58 Napisano 20 Września 2025 Napisano 20 Września 2025 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Nie je, nie pije, a chodzi i skleja.... Może to wina Extra Thin a jak on chodzić Robert tego też nie wiesz , mało to ludzi chodzi po sklepach na czworaka. Cytuj
Lipa Napisano 21 Września 2025 Napisano 21 Września 2025 12 godzin temu, bulik58 napisał: Jedyny problem jaki mam to co zrobić albo co zrobi ze mną druga polowa za 3 miesiące święta a szprotki z puszki ... malo atrakcyjne są Zawsze można samemu przygotować. Marynowanie i pieczenie karpia czy też przygotowanie barszczu to żadna filozofia. Da się nawet kupić wmiarę dobre uszka więc robienie ich samemu tez odpadnie Teraz pomyśl jakie skutki przyniesie w domu nowe zagrożenie terytorium w kuchni 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 21 Września 2025 Autor Napisano 21 Września 2025 A ja mam propozycję: zmarynujcie sobie jakiś plastik i ewentualnie okraszcie szpachlówką (ta od mr.hobby wygląda jak majonez) PS. to nie jest wątek kulinarny 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi