Avi Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 Czołem ;) Udało mi się drogą kupna posiąść taki oto model lekkiego transportera opancerzonego LAV-150 z 90 mm armatą. Najnowszy zestaw Hobby Boss. Wykonany naprawdę wspaniale, masa części, jakość bardzo wysoka. Opony gumowe, ale za to dobrej jakości i z niezłym rysunkiem na bieżniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 a ile taka przyjemność wynosi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2008 Nie wiem ile to będzie w sklepach kosztowało jak się pokaże (pewnie za miesiąc, dwa). Ja kupiłem na allegro i dałem za to w sumie 82 pln, czyli chyba nie było drogo Powiem jeszcze, ze model jest wart swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 czyli tak na moje oko będzie kosztował ze 120 ale chyba nadal będzie warto go kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2008 Z tego co zobaczyłem w amerykańskich i niektórych zachodnich sklepach, to cena będzie oscylowała w granicach 90 pln, może nawet trochę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 model do kupienia już jest i kosztuje srenio75-80 zł....wiec warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Najtańszy jakiego znalazłem: http://www.hobbysta.pl/lav150-apc-90mm-mecar-gun-p-11168.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Rany, ale extra zrobiony. pora chyba na 1/35 i porządne firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Nio jak widać można zrobić ciekawy i dobry model za mniej niż 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 HB zaczyna rządzić Zapowiadają wiele ciekawych modeli na 2009 rok, to może i Rosomaka by zrobili ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 to może i Rosomaka by zrobili ?? 93mati wracaj na Ziemie Tu nadzieja tylko w Trumpeterze może wysyłajmy do nich codzień maile to sie wkurzą i w końcu zrobią, zasłużymy sie dla modelarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 to może i Rosomaka by zrobili ?? 93mati wracaj na Ziemie Tu nadzieja tylko w Trumpeterze może wysyłajmy do nich codzień maile to sie wkurzą i w końcu zrobią, zasłużymy sie dla modelarstwa Raczej uznają to jako spam A model wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 A nie macie przypadkiem jakichś zdjęć tej wersji? Bo ja niczego nie znalazłem. Nie wiem nawet kto tego używa (poza Malezją, ale też nie mam pewności, czy konkretnie tej wersji również) !!!! Zresztą w zestawie tez nie ma żadnego malowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Miałem okazję zobaczyć ten model w sklepie. Bardzo fajnie zrobiony, nawet wnętrze kadłuba jest częściowo zrobione... Szkoda, że w wieży nic nie ma. Spokojnie wart <90 zł. Niedługo go kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Moim skromnym zdaniem jeśli znana firma produkuje tak dobry model i nie zaopatrza go w znaki przynależności państwowej to jest to chyba jakieś nieporozumienie.Chociaż przydałoby się żeby reszta firm trzymała taki poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 w znaki przynależności państwowej to jest to chyba jakieś nieporozumienie. Bo takich znaków ten pojazd widoczne nie nosił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 Forças Armadas Portuguesas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 ... nie nosił w służbie amerykańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Ja się zaopatrzyłem w wersję z działkiem 20mm czyli ten sam ale z innym obrazkiem na pudełku. Części są identyczne i można zrobić 20mm albo mecara. Szukałem zdjęć i informacji na temat wersji z działkiem 20mm i jedyne co udało mi się wygrzebać to te dwie fotki nie pozostawiające wątpliwości co do wersji. Po lewej pojazd używany przez malezyjską policję. Trudno określić kolor nie mówiąc już o oznaczeniach (poza napisami) jakie powinien nosić. Po prawej wersja jakiej używa Gwardia Narodowa Arabii Saudyjskiej. Taki chcę zrobić, ale jakim kolorkiem go potraktować to już zagadka Może ktoś posiada jakieś informacje na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi