albert091283 Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 Witam wszystkich serdecznie w mojej pierwszej galerii w tym dziale. Co jest sami widzicie?. Mile widziane uwagi. Z góry przepraszam za jakość zdjęć. Nie mam jak zrobić zdjęć w świetle dziennym, bo jak wracam do domu to już jest prawie ciemno. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 Pierwsze wrażenia na ten model model jest dobra. Wg mnie nie ma dużych błędów to jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 a figurki to gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2008 Są czekają na lakier matowy i na troszkę natchnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 Kolory takie jakieś za jasne. Mogłeś zrobić mocniejszy wash, a nawet jakieś filtry. Gąśenice też takie monotonne. bez brudu i przetarć. Podsumowując... samo malowanie ok, ale musisz poćwiczyć te późniejsze etapy (wash, brudzenie, odpryski itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 spoko,bardzo podoba mi sie zimm i detal narzedzi,god job,gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike79 Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 pomyslalbym o mocniejszym washu i przetarciu gasek metalizerem ... a tak pozatym to bardzo sympatyczny .. podoba sie ... sam robie jagdpanthera i obawiam sie ze taki ladny nie bedzie ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi