Tromboni Napisano 29 Września Share Napisano 29 Września Witam, mam pytanie czy farby creative colors się czymś rozcięcza jak tak to czym i czy są jakieś tańsze zamienniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 29 Września Share Napisano 29 Września 2 minuty temu, Tromboni napisał: Witam, mam pytanie czy farby creative colors się czymś rozcięcza jak tak to czym i czy są jakieś tańsze zamienniki? Nie rozcieńcza. Są gotowe do użytku prosto z buteleczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 29 Września Autor Share Napisano 29 Września 5 godzin temu, _OldMan_ napisał: Nie rozcieńcza. Są gotowe do użytku prosto z buteleczki. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 30 Września Share Napisano 30 Września Tylko nakładaj cienkie warstwy bo te farby są dość agresywne. Raz mi się psiknęło mocniej to zeżarły plastik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 4 Października Autor Share Napisano 4 Października W dniu 30.09.2025 o 10:21, Fixer napisał: Tylko nakładaj cienkie warstwy bo te farby są dość agresywne. Raz mi się psiknęło mocniej to zeżarły plastik Ale to bez podkładu nakładałeś czy podkład też zjadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października na podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi