Arkos22 Posted October 2 Share Posted October 2 Skończony model C7P w skali 1/72 EMP3D Bardzo przyjemny model z wydruku. Żadnych problemów przy składaniu czy malowaniu modelu. Model malowany Vallejo Air, brudzenie chemią od AK i Ammo C7P Wrzesień 1939 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted October 6 Share Posted October 6 Fajny modelik. Przydało by się bardziej poprzycinać zdjęcia bo za dużo tego szarego. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted October 7 Share Posted October 7 Poza edycja zdjęć bardzo mi sie podoba. Mam jeszcze gdzieś te stare C7P z Modelkraka, muszę wreszcie zmontować. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkos22 Posted October 7 Author Share Posted October 7 Godzinę temu, GreGG24 napisał: Poza edycja zdjęć bardzo mi sie podoba. Mam jeszcze gdzieś te stare C7P z Modelkraka, muszę wreszcie zmontować. To mój pierwszy C7P skończony. Z FTF mam pełno zaczętych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujciobryan Posted November 15 Share Posted November 15 Model ładny i całkiem fajna Polska myśl techniczna choć to nie moja skala i sam temat pojazdów z kampanii wrześniowej nie leży w kręgu moich zainteresowań z wyjątkiem paru pojazdów po obu stronach konfliktu to mogę powiedzieć że wykonanie jest bardzo fajneBardzo doceniam zawsze pracę modelarzy pracujących przy pojazdach z kampanii wrześniowej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkos22 Posted November 16 Author Share Posted November 16 22 godziny temu, Wujciobryan napisał: Model ładny i całkiem fajna Polska myśl techniczna choć to nie moja skala i sam temat pojazdów z kampanii wrześniowej nie leży w kręgu moich zainteresowań z wyjątkiem paru pojazdów po obu stronach konfliktu to mogę powiedzieć że wykonanie jest bardzo fajneBardzo doceniam zawsze pracę modelarzy pracujących przy pojazdach z kampanii wrześniowej. Dziękuję za uznanie. Ja bardzo lubię klimaty wrześniowe ale ostatnio ciągnie mnie w tematykę sprzętu LWP i aktualnego sprzętu używanego przez Wojsko Polskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts