adamkijak Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Halo, halo Wiem że nie było długo postępu w warsztacie, ale wzięłam się w końcu i dokończyłem wiec od razu galeria. Wiec dla tych co nie śledzili to całość jest w 1:35, platforma to kombinacja druku 3d, części od Miniartu i duuuuuuuzo budowy od zera z polistyrenu. M917 to przeróbka na podstawie modelu od Trumpetera M920 i znowu tutaj dużo samoróbki. Malowane Tamiya i standard wash olejny. Pierwszy raz skusiłem się na kamuflaż MERDC, myślę że wyszło nieźle, tym bardziej że conajmiej połowa to z ręki. Trochę żałuję że nie pomalowałem platformy na żółto, byłby niezły kontrast a tak tylko brązowo jakoś. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 10 Października Super Moderator Share Napisano 10 Października No dobra to dorabiasz koparkę do kompletu przed ciężarówkę i wybaczam brak lokomotywy Fajnie że temat kolejowy -mało ich na forach ogólnie- duży plus za platformę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi