adamkijak Napisano 10 Października 2025 Napisano 10 Października 2025 Halo, halo Wiem że nie było długo postępu w warsztacie, ale wzięłam się w końcu i dokończyłem wiec od razu galeria. Wiec dla tych co nie śledzili to całość jest w 1:35, platforma to kombinacja druku 3d, części od Miniartu i duuuuuuuzo budowy od zera z polistyrenu. M917 to przeróbka na podstawie modelu od Trumpetera M920 i znowu tutaj dużo samoróbki. Malowane Tamiya i standard wash olejny. Pierwszy raz skusiłem się na kamuflaż MERDC, myślę że wyszło nieźle, tym bardziej że conajmiej połowa to z ręki. Trochę żałuję że nie pomalowałem platformy na żółto, byłby niezły kontrast a tak tylko brązowo jakoś. 6 Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 10 Października 2025 Super Moderator Napisano 10 Października 2025 No dobra to dorabiasz koparkę do kompletu przed ciężarówkę i wybaczam brak lokomotywy Fajnie że temat kolejowy -mało ich na forach ogólnie- duży plus za platformę. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi