szymond Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Model jest BOOMBA... BARDZO, BARDZO FAJNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Zrób Albert fotki wozu, bez tego dziwnego oświetlenia.Kolor piasku i jego gęstość wygląda niezbyt ciekawie przy tych fotkach.Trudno cokolwiek wywnioskować. Karabin bym nieco poukładał, troszke "dziko" wisi. Pojazd pieknieje w oczach. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 b Albert fotki wozu, bez tego dziwnego oświetlenia.Kolor piasku i jego gęstość wygląda niezbyt ciekawie przy tych fotkach.Trudno cokolwiek wywnioskować. Jak wspomniałem w opisie przed zdjęciami. To jest taki mały przedsmak galerii wiec jeszcze dopracuje ułożenie wszystkich pasków paseczków itd. itp., ale to jak wspomniałem wcześniej dopiero, gdy skompletuje wszystkie potrzebne elementy do podstawki. To dopiero za jakieś, 2 tyg. bo w czwartek lecę do polski i jak wrócę wtedy będę działał dalej. Mimo wszystko dzięki za spostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 6 Lutego 2009 Autor Share Napisano 6 Lutego 2009 Witam witam i o zdrowie pytam. Dawno w temacie nic się nie działo, ale już jutro wracam na stare śmieci wiec postaram się dokończyć to, co zacząłem a tak na szybko podstaweczka a raczej kawał piaskownicy. Pozdrawiam. Albert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Witam dawno dawno temu tu zaglądałem i w końcu dodaje ostatniego wpisu. Warsztat uważam oficjalnie za zamknięty, co za tym idzie zapraszam do galerii. Życzę miłego oglądania. viewtopic.php?p=203279#203279 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi