seba_t Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Witam. Przyłączam się do konkursu z tym oto motocyklem. Do tego żywiczny żandarm (na zdjęciu w folii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 Podobnie jak inni koledzy odpisuję sobie sam . Pierwszy dzień pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 pięknie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Nooo widzę że przykładasz wagę do detali. Ten uchwyt linki hamulca to jakaś fototrawionka czy samoróbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 Nie mam blach do tego motocykla. Wykorzystuję pozostałości po blaszkach, z różnych zestawów. Ta część akurat jak ulał pasuje na uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 na kierownicy widać linie podziału form (moldy) ... przydało by się to zeszlifować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 się zeszlifuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Jesli sie przyda, mam akurat ten zestaw więc wrzucę Ci instr blaszek, robisz własnym sumptem..więc: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2008 Dzięki serdeczne za instrukcję. Mam jeszcze jedną sprawę, jeśli ktoś miałby wyraźny schemat linek tego motocykla to bardzo bym poprosił. Mam kilka zdjęć ale nie są na tyle wyraźne żeby dobrze go olinkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi